Support

De support van Integrado bestaat uit:

Helpdesk

 • Contextuele help voor alle gebruikers: Uitleg, afbeeldingen, filmpjes, tips en veel gestelde vragen over de pagina waar u op dat moment bent.
 • Als u het antwoord niet vindt bij de veel gestelde vragen kan men onderaan bij de help ook een vraag mailen. 97% hiervan werd binnen de 24 uur beantwoord.
 • Bij ernstige of complexe problemen kunnen de medewerkers van op afstand uw computer overnemen om samen met u het probleem te bekijken.
 • Verder organiseren we minstens twee keer per jaar in elke regio gratis sessies Integrado. Één in februari waarop de “feature requests” besproken worden en één eind augustus waarop de nieuwe functies gedemonstreerd worden.

Configuratie ondersteuning

 • U kan beroep op ons doen om het systeem af te stellen naar de noden van uw school/organisatie. Zo kan er een nieuw schooljaar aangemaakt worden en/of gegevens gesynchroniseerd met een administratief systeem (WISA, Plato, Informat, Broekx, …)
 • We kunnen ook besprekingen met ophaal velden en tabellen voor u  maken, velden toevoegen in besprekingen, enz. We hebben ervaring met het configureren van standaard tabellen om testresultaten van logopedische of motorische testen in te geven.

 Vorming

 • Naast eerder genoemde studiedagen bieden we ook vorming op maat. Dit gaat van implementatie begeleiding en configuratie ondersteuning voor beheerders tot doesessies voor het personeel.
 • Wilt u besparen op vervoeronkosten? Dan kunnen wij een vorming vanop afstand geven. Dit gaat vrij eenvoudig. Wij zenden u per mail een link en op het afgesproken moment klikt u er op en kan de vorming live gevolgd worden. Net zoals een andere vorming zit en hoort u de spreker, kan u vragen stellen, enz.

  Contact / Demo aanvragen

  Via onderstaand formulier kunt u een vrijblijvende demonstratie van integrado aanvragen.

  Ik heb de privacyverklaring en GDPR conformiteit gelezen en ben hiermee akkoord.  Interesse in onze software?

  Aarzel niet om ons te contacteren over wat er voor jou mogelijk is.

  Demo aanvragen